8/26/08

paris


http://ezvt.blogspot.com/ så fin cheyyy den där liza.

8/21/08

varför frågar du aldrig mig någonting? eller är det jag som aldig frågar dig något? nej. det är du. nu finns det jätte mycket att prata om, men var är du? det är som att du lever i en helt annan värld.

8/18/08

saknar gotland, eller sommaren och litegranna just nu.
nu ska jag gå ut i den mörka dagen och röka.
min telefon ringde kl 04:07 när jag låg och sov. "full som en kastrull" är det jag kommer ihåg att du sa. helt plötsligt var jag i en skola och en kille började följa efter mig och prata med mig. som om han var besatt av mig, fast på ett gulligt sätt. han hade brunt lockigt hår en randig cardigan och en såndär fin paysleymönstrad snusnäsduk knuten runt halsen. han var gullig. han följde mig hem och pratade med mig och jag skrattade och log. han hadde armen runt min midja. allt var bra. sen vaknade jag.

mathew gray gobler

du är väldigt mycket värd en bild i min blogg, vackra vackra man. bilden har han gjort också

8/17/08

8/16/08

jag gråter som en jävla bebis, och nej det är inte över dig, det är över mig. så jävla trött på mig och mitt jävla hår mitt jävla ansikte mitt jävla jag, alla jävla minnen om oss. önskar att dom bara raderades ut, bort. för jag hittar aldrig någon som var så bra som du var.

8/15/08

15

Ignorance is bliss no wise woman's failed to mention And surely some koan suggests 'neglect leads to perfection'But the more I turn my face from the crowd The more I feel my backs' increasingly compelled For the sake of escape, to turn a knife on itself, A knife of relief, from all the petty insight And finally I'll sleep, I'll sleep through the night. Bored as fuck with this street corner-cover.